GRIZLY Makadamiové ořechy půlky 50 g
Produkt GRIZLY Makadamiové ořechy půlky 50 g z kategorie makadamiové ořechy od výrobce GRIZLY najdete na UlovKafe.cz za 29 Kč. Celý popis 29 Kč Ověřit dostupnost
Popis
GRIZLY Makadamiové ořechy půlky 50 g Tyhle chutné oříšky se sladkou, máslovo-smetanovou chutí kralují ořechové říši. Hned ve třech kategoriích se s přehledem řadí na první místo – jedná se o nejtučnější a nejdražší ořechy s údajně nejtvrdší skořápkou. Na jejich rozlousknutí se používají speciální nářezové pily, s obyčejným louskáčem na ořechy byste totiž moc nepochodili. Při takovém procesu se některé makadamiové oříšky přirozeně rozpůlí, na jejich kvalitu a chuť to však nemá vliv. Stále to budou ty lahodné máslovo-smetanové oříšky, které si teď můžete vychutnat i vy! Navíc v nich získáte bohatý zdroj vitamínů a zdravých tuků. Konzumací makadamů doplníte tolik potřebné železo, vápník, zinek, hořčík, ale také měď, fosfor nebo draslík. Proč chtít GRIZLY makadamiové ořechy půlky: ✅ jemná máslovo-smetanová chuť ✅ přirozeně rozpůlené při procesu louskání ✅ bohatý zdroj zdravých tuků ✅ obsahují vitamíny skupiny B, vitamín E a A ✅ zásobárna minerálů, jakými jsou vápník, železo nebo hořčík Jak je využít? Nejlepší jsou jen tak na chuť, nicméně je můžete přidat třeba do snídaňové kaše nebo do ovocné svačinové misky. Ti z vás, kteří hledají alternativu ke klasickému mléku, bude určitě zajímat, že z makadamiových oříšků se dá vytvořit domácí bezlepkové a bezlaktózové mléko. Makadamy však nejsou pouze na jídlo, vyrábí se z nich například makadamiový olej, který má blahodárné účinky na naši pokožku. GRIZLY TIP ⬇️ Zajímá vás, kde a jak se tahle královská pochutka pěstuje? V tom případě si přečtěte náš článek. Dozvíte se mimo jiné i to, že naše GRIZLY makadamiové oříšky pocházejí z Keni, kam se na obhlídku za našimi dodavateli vydal zakladatel GRIZLY Dominik. Administrativní zařazení: suché skořápkové plody Složení: jádra makadamiových ořechů půlky 100 % Alergeny: skořápkové plody (makadamiový ořech) Země původu: Keňa Skladování: Skladujte na tmavém, suchém místě při pokojové teplotě. Makadamiové oříšky krásně křupou a po prvním ochutnání si vás ihned získají lahodnou máslovou chutí. Pocházejí z Keni a údajně mají jednu z nejtvrdších skořápek. Proto se k jejich rozlousknutí používají speciální nářezové pily.